ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Târgu Jiu: Busculadă la secția de votare unde a votat Dan Diaconescu, jurnaliștii fiind evacuați

Publicat: 09 12. 2012, 15:02
Actualizat: 28 07. 2014, 17:44

Dan Diaconescu a votat, duminică dimineață, la ALEGERI PARLAMENTARE 2012, la secția de votare 46 din Târgu Jiu, unde s-a creat busculadă, președintele Biroului electoral cerând evacuarea jurnaliștilor strânși în jurul candidatului PPDD pentru a permite și altor alegători să voteze.

Peste 20 de jurnaliști, inclusiv cameramani și fotoreporteri, au intrat în sala de clasă a Școlii nr. 7 din Târgu Jiu unde a votat Dan Diaconescu, creându-se busculadă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE și EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

Câțiva alegători veniți să voteze le-au cerut celor din Biroul Electoral al secției de votare să le permită acest lucru, astfel că o polițistă care supraveghează secția le-a solicitat jurnaliștilor să părăsească sala.

Candidatul PPDD la un post de senator în Gorj Tudor Barbu, care îl însoțea pe Diaconescu, le-a spus reprezentanților secției că aceeași înghesuială va fi și când va vota Victor Ponta și că „probabil acolo nimeni nu-i va scoate din secție pe jurnaliști”.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL și informații în timp real: Traian Băsescu a votat

Dan Diaconescu a spus că votează cu gândul la victorie și la anul 2014, el susținând că până atunci vrea să demonstreze că este un bun prim-ministru pentru a putea candida și la Președinție.

El a mai spus că la finalul mandatului său de deputat de Târgu Jiu alegătorii săi nu îl vor mai regreta pe Nicolae Ceaușescu, așa cum se întâmplă acum.

De asemenea, Diaconescu a anunțat că duminică seară, după ora 21.00, va organiza o petrecere în oraș pentru a-și sărbători ziua de naștere.

La ALEGERI PARLAMENTARE 2012, în județul Gorj sunt amenajate 325 de secții de votare, fiind așteptați la urne peste 305.000 alegători. În Colegiul 6 Târgu Jiu, unde candidează Dan Diaconescu, dar și Victor Ponta, sunt așteptate la vot aproximativ 55.000 de persoane.