ALERTĂ. ”Profeția” îngrijorătoare a președintelui PSD: ”Economia României se va prăbuși în acest an!”

Publicat: 06 05. 2020, 19:43
Actualizat: 06 05. 2020, 23:53

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a apreciat miercuri că semnalele primite din partea Comisiei Europene cu privire la parcursul economiei României sunt ”sumbre”. Ciolacu avertizează că, fără măsuri concrete, economia se va prăbuși în acest an. 

”Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuși în acest an. Scădere economică de 6% și deficit bugetar de 9,2% din PIB! Indiferent cât de mult mint, indiferent de câte date falsifică, indiferent de extratereștrii sau hackerii care s-au pus, vezi Doamne!, pe ei, realitatea este una singură. Sumbră!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina lui Facebook.

De altfel, el consideră că ”Fără măsuri economice concrete, fără o infuzie serioasă de capital în sprijinul celor care produc valoare adaugată, fără un plan clar și coerent de redeschidere în condiții de siguranță a activității economice, PNL va reuși să îngroape economia românească, dezvoltată și așa cu greu în ultimii ani.

La Bruxelles, nu merge nici placa cu ”socialiștii răi”, nici cea cu greaua moștenire! Și nici cifrele scoase din burtă…”