Alina Gorghiu: Am văzut ramurii de măslini din partea lui Ponta, președintele Iohannis înțelege jocul lui, dar nimeni nu-l mai crede

Publicat: 12 01. 2015, 22:38

„Ramurii de măslini din partea dl Ponta i-am văzut și i-a fluturat cât se poate de evident”, dar nu mai crede nimeni în „buna credință” a sa, a spus Gorghiu, invitată la emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV.

„Nu vreau să dau date exacte dar (…) în câteva luni lucrurile astea vor fi tranșate printr-o moțiune de cenzură, prin voința parlamentarilor”, a spus ea, subliniind însă că „nu aducem traseiști, să nu se sperie nimeni”.

Aceasta a argumentat că „fiecare zi cu dl. Ponta la Palatul Victoria se transformă în pierderi pentru cetățenii României, fiecare zi costă economia, imaginea publică a românilor în afară granițelor”.

În ceea ce privește ideea lui Victor Ponta de a chema la dialog opoziția pentru Codul electoral, Alina Gorghiu s-a declarat usor „jenată” de „apetența spre dialog” a primului ministru, „acum, când mandatul domniei sale e spre final”.

„E disperarea tipică pentru un om la final de mandat, la final de carieră politică”, a comentat ea.

În opinia sa, acțiunile lui Victor Ponta țin de o strategie de imagine „străvezie” în care nici președintele Klaus Iohannis, „nici PNL și nici electoratul care a crezut în noi nu crede”.

În opinia sa, „Victor Ponta e un fel de lup în straie de bunicuță și se chinuie să joace roul acesta ca să rămână la merinde”.