Alina Gorghiu anunță înscrierea în PNL Argeș a unor primari PSD / „Sunt convinsă că împreună vom face treabă bună pentru județ”

Publicat: 15 03. 2024, 10:41
Actualizat: 15 03. 2024, 10:44

Președinta PNL Argeș Alina Gorghiu anunță că organizația pe care o conduce s-a mărit cu „oameni de calitate”. Este vorba de cinci primari  și viceprimari PSD, care au ales să intre în rândurile liberalilor. 

Ne mărim echipa la PNL Arges, cu oameni de calitate, profesioniști, care au dovedit că pot face performanță pentru comunitățile lor.

Ministrul Justiției precizează că, în echipa candidaților liberali pentru județ s-au alăturat Georgel-Cristinel Deaconu, actualul primar al comunei Cuca, Țucă Gheorghe, primarul comunei Cocu, Iosif Daniel, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Aninoasa, Alecu Evlampie, viceprimarul comunei Brăduleț, Andrei Petrian Cătălin, candidat PNL la primăria Hârtiești.

Șefa PNL Argeș anunță că s-a desemnat echipa pentru primăria Mărăcineni: Cristian Rușanu. Cristian este fost polițist, dedicat comunității și va face echipă cu Micu Luminița, propunerea PNL de viceprimar și Zaharia Constantin, președintele PNL Mărăcineni, spune Alina Gorghiu.

Sunt convinsă că împreună vom face treabă bună pentru județ, pentru Cuca, Cocu, Aninoasa, Brăduleț, Mărăcineni și Hârtiești, încheie Gorghiu.

CITEȘTE ȘI: