Andreea Paul: „Planul USL oscilează între impostură, prostie și lovitură de stat”

Publicat: 03 07. 2012, 13:03
Actualizat: 03 07. 2012, 14:03

Vicepreședintele PDL Andreea Paul susține că planul USL privind înlocuirea Avocatului Poporului, modificarea Legii CC, înlocuirea judecătorilor de la CC, a șefilor Camerelor și inițierea procesului de suspendare a președintelui ” oscilează între impostură, prostie și lovitură de stat”.

„De la instalarea în fruntea Guvernului, USL ridică la rang de competență națională instabilitatea politică și economică, minciuna, plagiatul și diplomele contrafăcute. Este o dezordine instituțională generată de USL cu intenție. ICR și Monitorul Oficial sunt mutate în folosul propriilor interese ale USL”, susține Andreea Paul într-un comunicat de presă remis marți de Biroul de presă al PDL.

Ea opinează totodată că, „spre a-și ascunde cât mai bine incompetența guvernamentală, inacțiunea și nerespectarea promisiunilor, ura vădită față de democrație, față de opoziția PDL, a societății civile și față de președintele României, USL acum vrea: înlocuirea Avocatului Poporului, modificarea Legii CCR prin Ordonanță de Urgență, înlocuirea judecătorilor de la Curtea Constituțională, înlocuirea celor doi președinți ai Senatului și Camerei Deputaților și inițierea procesului de suspendare a președintelui României”.

Potrivit Andreei Paul, „acest ultim plan al USL oscilează între impostură, prostie și lovitură de stat”.

„Acest plan al USL trebuie oprit! PDL face apel la conjugarea tuturor forțelor civice și responsabile spre a stopa acest demers care afectează pe termen lung statul de drept și prin care se încearcă instituirea bunului plac al unor interese oculte”, mai spune vicepreședintele PDL.