Andreea Paul Vass și Ioana Muntean și-au dat demisia din funcțiile deținute la Guvern

Publicat: 03 05. 2012, 12:08
Actualizat: 03 05. 2012, 13:52

Toți consilierii și secretarii de stat din aparatul de lucru al premierului demis Mihai Răzvan Ungureanu demisionează din funcție, urmând să elibereze posturile până la instalarea noului Guvern, au declarat, joi, agenției Mediafax, surse oficiale.

„S-a considerat că așa este normal, ca toți consilierii și secretarii de stat din aparatul de lucru al prim-ministrului Ungureanu să demisioneze și să elibereze posturile până la sosirea la Palatul Victoria a premierului desemnat Victor Ponta”, au arătat sursele.

Andreea-Paul Vass a anunțat deja că i-a cerut, joi, lui Ungureanu eliberarea din funcția de consilier de stat pe probleme economice.

Contactată de gândul, Ioana Muntean, fosta purtătoare de cuvânt a guvernului Boc, ulterior șefă a departamentului de comunicare al executivului Ungureanu, a confirmat, al rândul ei, că și-a depus demisia din funcția de secretar de stat.

Majoritatea consilierilor și secretarilor de stat din aparatul de lucru al premierului lucrează în Palatul Victoria din mandatul fostului prim-ministru Emil Boc, la care se adaugă și consilieri numiți personal de Ungureanu.