Antonescu: După alegeri vom avea cea mai largă majoritate, mai mare decât FSN în 1990

Publicat: 17 11. 2012, 19:06
Actualizat: 25 06. 2013, 17:28

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Bistrița, că USL va beneficia în urma alegerilor parlamentare de cea mai largă majoritate în Legislativ, chiar mai mare decât cea de care beneficia FSN în 1990.

„Fără îndoială, și la nivel național și în județul Bistrița-Năsăud, Uniunea Social Liberală cu acești candidați va câștiga voturile oamenilor pentru Parlament. Sunt sigur de asta. Vom avea cea mai semnificativă majoritate pe care vreodată o forță politică a avut-o în Parlamentul României. Va fi mai mare decât a avut FSN în 1990. O să vedeți”, a susținut Antonescu în fața militanților reuniți la lansarea candidaților USL din Bistrița.

Liderul PNL a mai afirmat că premierul Victor Ponta „va avea în spatele său cea mai mare putere politică democratică, legitimă, adică cea mai mare susținere parlamentară de după 1990 încoace”. „Și marea noastră miză, a tuturor, e ce vom reuși să facem cu această putere”, a adăugat el.

„Ca un om foarte afectiv mă gândesc cu îngrijorare la momentul firesc la care, terminându-ne treaba împreună pentru România, reușind în acest proiect în 2016, nu știu când, va veni momentul să ne vedem fiecare de treaba noastră – PNL, PSD – și să reîncepem o luptă, o competiție politică absolut normală”, a mai susținut Antonescu.