Antonescu face scenarii pentru remaniere: „Ar putea fi mai multe schimbări de miniștri, ar putea fi numai la MAI”

Publicat: 03 02. 2014, 14:23
Actualizat: 31 07. 2014, 14:26

PNL va analiza activitatea guvernamentală a propriilor miniștri la Delegația permanentă de la sfârșitul săptămânii, Crin Antonescu reiterând faptul că atât timp cât aceștia sunt încă în funcție, nu sunt nemulțumiri. Cu toate acestea, președintele liberal nu exclude posibilitatea să existe mai multe schimbări de miniștri.

„Vom discuta în general despre activitatea guvernamentală. Ar putea fi mai multe schimbări de miniștri, ar putea fi numai aceasta, decizia este la Delegația permanentă. Vom face o propunere pentru MAI. nu s-a întâmplat nimic între timp care să schimbe această socoteală simplă. Câtă vreme sunt în funcție, înseamnă că partidul care îi susțin acolo e mulțumit de activitatea lor”, a declarat Antonescu, la finalul ședinței comisiei pentru revizuirea Constituției.

Nici în privința nominalizării unui viitor ministru de Interne liberalii nu au luat o decizie finală, deși discuții în acest sens există, Antonescu excluzând varianta unui schimb de ministere între MAI și MApN.

„Discuții preliminare și ipoteze în partid le port, nu am în acest moment o decizie luată în acest sens”, a mai spus Antonescu.

Surse din PNL au declarat recent pentru gândul că pe lista remaniabililor figurează vicepremierul Daniel Chițoiu, ministru de Finanțe, nemulțumiri fiind și în cazul altor miniștri ca de exemplu Marian Câmpeanu, de la Muncă, și Ramona Mănescu, de la Transporturi.