Antonescu îl atacă dur pe Băsescu. „Am ajuns de parcă aici este Somalia”

Publicat: 12 12. 2012, 11:20
Actualizat: 19 05. 2015, 14:14

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că a făcut în cariera sa politică a făcut „incomparabil mai mult decât Traian Băsescu pentru ca România să fie spre vest”.

Liberalul a adăugat că nu se poate pune mereu problema ce doresc SUA și UE la o singură zi după ce românii au votat.

„Avem și noi voie să ne punem ce vrem, am ajuns în situația de parcă aici este Somalia din cauza nebuniei făcută de acești iresponsabili această vară?”, a spus Antonescu.

El l-a ironizat pe președintele Băsescu, afirmând că acesta a „ieșit din boscheții de la Predeal” pentru a le spune românilor să nu voteze USL, deoarece „ăștia ne duc spre China și Rusia”.

„Ce șef de stat ați mai văzut vorbind în felul ăsta despre două țări ca Rusia și China? Trebuie să ieșim din mahalaua asta. Nu am fost în viața mea în China, dar Rusia și China sunt două state cu care SUA au relații econonomice și politice strânse, iar noi stăm în povestea penibilă că iese unu din tufiș și ne spune nu votați cu ăia că ne duc spre Rusia și China”, a declarat  președintele PNL.

Acesta a dezvăluit că nu s-ar simți bine  dacă s-ar întâlni cu ambasadorii. „Este inacceptabil, suntem în război cu aceste state?”, a afirmat Crin Antonescu.