Antonescu: În zilele rămase până la referendum mă voi implica direct și la vedere în campanie

Publicat: 19 07. 2012, 09:37
Actualizat: 24 07. 2012, 20:11

Președintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în zilele rămase până la referendum se va implica „direct și la vedere” în această campanie, menționând că va face apel la participarea la urne și la „deslușirea interesului și înțelesului” acestui referendum.

„Mă voi implica direct și la vedere în această campanie, în sensul în care voi face cu toate mijloacele apel la participarea tuturor cetățenilor la refendum, la deslușirea înțelesului și interesului pe care îl reprezintă acest referendum. Toți cetățenii trebuie să știe că au dreptul de a veni sau nu la referendum, dar în același timp trebuie să știe în ce măsură soarta fiecăruia dintre noi se leagă de rezultatele acestui referendum”, a anunțat, miercuri seară, președintele interimar Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu va avea loc într-o singură zi, însă programul va fi extins, urmând ca secțiile de votare să fie deschise între orele 7.00 și 23.00.