Antonescu s-a întâlnit cu Băsescu de două ori. PLUS: Seara divorțului de Antena 3, televiziunea unde „se bat ritualuri anti-Băsescu”

Publicat: 21 02. 2014, 12:52

Liderul PNL Crin Antonescu a admis, joi seară, că a avut două întâlniri cu președintele Traian Băsescu, una înaintea vizitei pe care a efectuat-o în Republica Moldova, la începutul lunii decembrie, iar cea de-a doua având ca subiect probleme de securitate națională.

„Cu domnul Băsescu, în afara prilejurilor de învestiri, m-am mai întâlnit de două ori, în chestiuni de politică externă. M-am întâlnit de două ori: când mergeam în Republica Moldova, am spus că asemenea chestiuni trebuie discutate, pe chestiuni de politică externă. Am discutat și pe o chestiune de securitate națională”, a spus președintele PNL.

Liberalul a ținut să precizeze că nu l-a reevaluat pe Traian Băsescu care rămâne un adversar politic și un inamic. Totodată, el a spus că nu se va duce să bată ritualuri anti-Băsescu la Antena 3.

„De ce cineva confundă poziția de a fi împotriva lui Traian Băsescu cu poziția de a fi stupid? Nu putem confunda asta cu stupiditatea”, a comentat Antonescu campania anti-Băsescu a PSD și a unor posturi de televiziune.