Anunțul făcut de Victor Ponta, în timp ce membrii PSD îl votează pe Liviu Dragnea la șefia partidului

Publicat: 11 10. 2015, 11:43

„După aproape 6 ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început și în partid. Votez pentru echipa și pentru continuarea creșterii. Am făcut echipă bună cu Liviu și sunt convins că va continua proiectele bune pe care le-am început împreună – modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban în paralel cu menținerea unei legături speciale cu zona rurală, atragerea de cât mai mulți tineri, conectarea la problemele reale ale românilor”, a scris Ponta pe Facebook.

„Voi fi alături de echipa din fruntea partidului. Sunt convins că, la anul, PSD va putea obține o performanță cel puțin la fel de bună ca cea din alegerile locale, parlamentare sau europene”, a continuat el.

Ponta a mai spus că rămâne în continuare „100% conectat și preocupat de actul de guvernare”.

Social-democrații votează, duminică, într-un scrutin intern, pentru alegerea președintele partidului, singurul candidat fiind Liviu Dragnea, actualul președinte interimar al partidului.

Procesul de votare a început la ora 8.00 și se va încheia cel târziu la ora 20.00. Sunt așteptați la urne aproape 533.000 de membri PSD din țară, dar și din străinătate.

Premierul Victor Ponta urmează să voteze, la ora 18.00, la sediul central al PSD.