Anunțul lui Dragnea despre candidatura lui Ponta la parlamentare

Publicat: 08 08. 2016, 08:32
Actualizat: 26 03. 2019, 02:11

Întrebat într-o emisiune televizată dacă Victor Ponta se încadrează în criteriile PSD, adoptate la ultimul Comitet Executiv Național de la Vaslui, Dragnea a răspuns: „Categoric da”.

„Nu există niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Răspunsul este ‘categoric da’, din toate punctele de vedere”, a adăugat liderul social-democraților.

Printre criteriile care vor sta la baza alcătuirii listelor candidaților pentru alegerile parlamentare, stabilite la ultima ședință a Comitetului Executiv Național, care a avut loc la Vaslui, se numără activitatea parlamentară, cea din teritoriu, dar și profesionalismul.

Legat de activitatea colegilor din Parlament, Dragnea s-a arătat nemulțumit că unii au lipsit de la ședințe importante în comisii sau în plen..

„Cel mai mult contează activitatea și atitudinea din Parlament. Nu o spun cu răutate, o spun cu toată căldura, dar totuși noi discutăm de un serviciu al statului care începe luni după-amiaza și se termina miercuri după-amiaza. Or, eu cred ca aceste două zile nu reprezintă o perioada foarte grea într-o săptămână pe care să poți să o respecți. Și sunt foarte supărat pe unii colegi din parlament care nu erau prezenți în comisii (…), care nu au fost prezenți la plen, la voturi importante”, a spus președintele PSD.

Întrebat care sunt acei colegi, Dragnea a afirmat că răspunsul va fi în listele partidului pentru parlamentare, deoarece aceștia nu se vor mai regăsi pe ele.