„Are niște poșete așa scumpe…” Cum răspund susținătorii Elenei Udrea la întrebarea „Cât veți cotiza în campanie?”

Publicat: 28 09. 2014, 22:07
Actualizat: 18 03. 2015, 21:18

„O să dau cam 100 de roni”, spune, zâmbind, un partizan PMP. Întrebat de gândul cât merită Elena Udrea, bărbatul a recunoscut. „N-am eu așa ceva, nu-mi permit. Are niște poșete așa scumpe….”, a conchis el, râzând.

Un șef de organizație, „domn` director”, așa cum a fost prezentat de grupul pe care îl coordona, a spus că fiecare va cotiza după posibilități.

„Este o întrebare dificilă, fiecare după posibilitățile sale. Până acum am făcut un efort de câteva sute, până într-o mie de lei”, a răspuns pemepistul.

Un alt șef de organizație exclude orice contribuție financiară la campania electorală a Elenei Udrea.

„Nu voi cotiza. Pentru că normal mi se pare ca dacă cineva vine să facă ceva, nu trebuie să vină pe banii lui sau să dea cuiva”, a spus el, succint.

De aceeași părere este și o bucureșteancă susținătoare a Elenei Udrea. Nu vrea să dea bani pentru că se consideră „un intelectual” care mai mult în principii și valori. Cu toate acestea, ar merge o cotizație „cât un pachet de țigări”.

„Eu sunt de factură democrat-liberală, am s-o susțin. Dacă e să dau o cotizație, nu știu, cât dau pe-un pachet de țigări sau cum. Eu nu pot, nu trebuie neapărat să dau bani pentru că sunt un om care dispun de fonduri. Dacă oamenii cu putere financiară și cred în principiul pe care îl ridică doamna Elena Udrea, care-i problema, poate să fie și așa. Eu nu”, a spus femeia.