Atac dur al unui lider local ALDE: Daniel Constantin și „o gașcă din fostul PC” se comportă „ca limbricii”

Publicat: 20 03. 2017, 17:35

Întrebat despre tensiunile existente între cei doi copreședinți ai ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că trebuie făcută „urgent o deparazitare”, precizând că Daniel Constantin și alți membri PC „se hrănesc în politică din munca altor partide”.

„Daniel Constantin, împreună cu o gașcă din fostul Partid Conservator, se comportă în politică, în interiorul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, ca limbricii din interiorul organismului. Așa cum acei paraziți intestinali se hrănesc cu substanțe nutritive din organism, Constantin și compania se hrănesc în politică din popularitatea, munca, notorietatea altor partide și lideri politici. Pentru a nu le da posibilitatea să elibereze toxine și să reducă rezistența organismului prin dezinformări, șantaj, minciuni, trădări și altele, cred că ar trebui făcută urgent o deparazitare în interiorul conducerii ALDE”, a spus Ioan Lazăr, întrebat cum comentează tensiunile din ALDE din ultima perioadă.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că nu mai face niciun fel de înțelegere cu copreședintele ALDE Daniel Constantin, despre care a spus că, prin acțiunile sale, își „forțează” excluderea din partid.