Băsescu, atac dur la Iohannis: „Alianța de la Grivco și USL-ul sunt mai vii ca oricând, dar nu pas cu pas, ci buluc”

Publicat: 28 03. 2015, 12:29

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul președinte Traian Băsescu a lansat un nou atac la relația dintre premierul Victor Ponta și șeful statului, Klaus Iohannis. Ținta criticilor sale a reprezentat-o faptul că Iohannis a avut o reacție întârziată după votul din Senat în cazul lui Dan Șova, spunând că nu este un conflict între puterile statului, ci doar „o golănie”.

„După vot, într-un (foarte) târziu a reacționat chiar și președintele României, cu un limbaj de lemn și fără să explice consecințele. Și pentru că totul este…”pas cu pas” într-un și mai mare târziu președintele României se întreabă dacă avem un conflict între puterile statului. Eu cred că avem doar o golănie”, a scris Băsescu, pe pagina de Facebook.

Fostul președinte a criticat și nominalizarea lui Eugen Teodorovici la conducerea Ministerului de Finanțe, amintind că acesta a votat pentru ca Dan Șova să scape de o eventuală arestare preventivă.

„Iar astăzi s-a făcut „pasul” decisiv. V.V.Ponta și Klaus Iohannis au convenit ca Eugen Teodorovici să devină ministru al finanțelor publice. Bravos națiune, halal revoluție pe 16 noiembrie 2014. Alianța de la Grivco și USL-ul sunt mai vii ca oricând, dar nu „pas cu pas” ci buluc”, a mai scris Băsescu.