Băsescu, despre „cele două doamne” din PSD care „dau vina” pe jandarmi pentru „jocurile lor politice”

Publicat: 03 12. 2017, 17:20
Actualizat: 04 12. 2017, 17:08

„Jandarmeria prinsă în jocul politic a două …doamne. Premierul PSD cere să nu se organizeze un târg în Piața Victoriei, conștient fiind de implicații. Primarul General PSD dispune, cu cinism, să se organizeze târgul în Piața Victoriei, deși era conștient de potențialul conflictual al acestei decizii. Numai ce începe în Piața Victoriei montarea scenei pentru târg și conflictul violent izbucnește între un bătrân bolșevic agresiv și un protestatar de cea mai proastă speță, care îl lovește pe bătrânul bolșevic”, își începe postarea pe Facebook Traian Băsescu. 

Fostul președinte a argumentat că jandarmii au intervenit conform regulamentului și că aceștia sunt doar victimele răfuielilor pentru putere din partid.

„Jandarmii intervin strict în limita procedurilor și îl încătușază pe protestatarul bătăuș, spre a-l duce la poliție. După incidentul violent, Primarul General, cu codița pleoștită, își retrage din Piața Victoriei recuzita cu care a provocat scandalul și anulează târgul proferând amenințări cu dosare penale și acuzând jandarmeria. Sare imediat și ministrul de interne PSD care, cântând în strună Primarului General, anunță o anchetă drastică la jandarmerie. Și, uite așa, din bătălia pentru putere a găștilor din interiorul PSD, care utilizează pe scară largă în spațiul public numai…doamne și domni, vinovați vor fi jandarmii”, conchide Băsescu.