Băsescu despre Daciana Sârbu, soția premierului: „Ultima portocalie…”. VIDEO

Publicat: 08 05. 2012, 21:46
Actualizat: 01 12. 2012, 17:41

This browser does not support the video element.

Soția premierului Victor Ponta, Daciana Sârbu, a declarat, luni, după învestirea de la Palatul Cotroceni, că i-a urat acestuia, după votul din Parlament, să îi dea Dumnezeu putere și să facă ceea ce a promis, ea menționând că șeful statului nu s-a referit la ea la finaul depunerii jurământului.

„A fost emoționant, am primit cu emoții și cu speranță”, a spus Daciana Sârbu, precizând că i-a urat soțului ei să îi dea Dumnezeu putere și să facă ce a promis.

Ea a mai mărturisit că, după votul din Parlament, Victor Ponta avea emoții și era fericit.

„Nu a sunat pe nimeni, eram cu toții acolo, și mama, și eu”, a spus aceasta, precizând că și mama lui Victor Ponta a zis că trebuie să realizeze, probabil, de mâine, ceea ce s-a întâmplat și că îi dorește, la rândul ei, să se țină de promisiuni.

Întrebată dacă despre ea a vorbit președintele Traian Băsescu când s-a referit la „doamna în portocaliu”, întrucât purta un sacou de aceeași culoare, Daciana Sârbu a spus: „Nu eram eu doamna în portocaliu, era o doamnă de presă care vorbea la telefon. Nu s-a uitat spre mine, se uita în altă parte. Cred că nu mă suspectează că aș fi pedelistă”.

Președintele Traian Băsescu a glumit, luni seară, la finalul ceremoniei depunerii jurământului de către membrii Guvernului, pe seama ținutei portocalii a Dacianei Sârbu, soția premierului Victor Ponta, întrebându-l pe acesta dacă nu cumva este ultimul pedelist rămas în Guvern.

„Șampanie nu e. Domnule prim-ministru, aveți cumva idee, a mai rămas vreun pedelist, că văd o doamnă în portocaliu acolo? E ultimul?”, i s-a adresat Băsescu râzând premierului Ponta, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului de către membrii noului Cabinet.

Șeful Guvernului nu i-a răspuns președintelui și nici nu a zâmbit.