Băsescu, din nou la Neptun, unde a petrecut la Cireșica

Publicat: 03 08. 2013, 11:37
Actualizat: 05 06. 2018, 23:09

Președintele Traian Băsescu și soția sa Maria s-au aflat din nou, vineri seară, pe litoral și au mers la restaurantul Cireșica din stațiunea Olimp, petrecându-și seara în compania Elenei Băsescu și a soțului acesteia, dar și a fratelui președintelui și a soției acestuia.

După ce vineri dimineață a convocat CSAT pentru discuții privind privatizarea CFR Marfă, vineri seară șeful statului s-a reîntors la vila de protocol de la Neptun, iar în jurul orei 21.00, alături de soție, a mers la restaurantul Cireșica, unde au petrecut până aproape de miezul nopții.

Cei doi au fost însoțiți de fiica cea mică, de soțul acesteia, de fratele președintelui, Mircea Băsescu și de soția acestuia. Ei au dansat de mai multe ori pe melodiile interpretate de Gheorghe Gheorghiu, iar președintele s-a fotografiat cu toți cei care i-au solicitat acest lucru.

Cuplul prezidențial a părăsit restaurantul aproape de miezul nopții, la fel ca și invitații lor, la plecare Traian Băsescu spunând că a fost o seară plăcută, agreabilă.

Sâmbătă dimineață, Traian Basescu va merge la Sulina, în județul Tulcea, unde se va întâlni cu copiii și tinerii de etnie română care trăiesc în afara granițelor, participanți la Programul de tabere „ARC” 2013.