Băsescu: „Dragnea, intangibil datorită partidelor de tenis și chermezelor din vilele SRI”

Publicat: 08 07. 2017, 09:15

„Foarte mulți se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul și nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri și multe altele. Au curs râuri de cerneală în presă, au fost informații date de instituții specializate legat de afacerile lu Dragnea și ale acoliților săi. Și, totuși, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?”, a declarat președintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a spus că Dragnea este „intangibil” datorită partidelor bi-săptămânale de tenis și chermezelor care se țineau în vilele SRI.

„Explicația că Dragnea este intangibil, până și pentru > Koveși, este una singură: partidele bi-săptămânale de tenis și chermezele din perioada 2010 – 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiță, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniați la partea de șpriț și de >”, a spus Băsescu.

Liderul PMP a susținut că veniturile și tranzacțiile sale au fost „scormonite” de Parchetul General și de Comisii Parlamentare, până la tranzacții minore, fie că erau pe numele său, fie că erau ale fiicei sale, Ioana.