Băsescu, după ce televiziunea lui Sebastian Ghiță i-a descoperit „semnele bolii Parkinson”: „Am o singură boală, boală pe hoți”

Publicat: 16 10. 2014, 12:31
Actualizat: 03 02. 2019, 19:25

„Autorizez cei zece medici din comisia care s-a format în anul acesta, când s-a făcut vizita medicală, deci public îi autorizez să dea relații oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a președintelui”, a anunțat Traian Băsescu.

El a precizat că „un post de televiziune a coborât atât de jos în propaganda de denigrare”, încât a aflat de la televizor despre „atacuri celebrale, despre internări la Spitalul Militar din București, la Fundeni, la Viena”.

„Nu a existat niciun astfel de incident de sănătate, cel puțin în cei zece ani, nu știu după ce îmi termin mandatul”, a mai spus Băsescu.

Președintele a continuat: „Pot să vă spun că am o singură boală, am boală pe hoți, și asta nu se tratează”.

Președintele a făcut declarația la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, înainte de plecarea la Summitul Asia – Europa (ASEM) de la Milano.

Postul România TV a relatat, miercuri seară, că președintele Băsescu ar avea semnele bolii Parkinson, că ar fi avut două atacuri cerebrale și că, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv în străinătate.