Băsescu: Era obligatoriu să ies public să-mi apăr mandatul. Nu poate fi lăsat la mâna televiziunilor lui Voiculescu și Ghiță

Publicat: 08 02. 2015, 12:23
Actualizat: 08 02. 2015, 12:53

„E o furibundă propagandă pentru demolarea a ceea ce s-a întâmplat din 2004 în 2014. Nu acum și nu aici voi vorbi despre acest lucru. Era obligatoriu să ies public și să îmi apăr mandatul. El nu poate fi lăsat pe mâna televiziunii lui Voiculescu, televiziunii lui Ghiță sau echivalentului lui Gâdea de la Realitatea TV. Trebuie apărat de mine. Dacă nu era acest congres, oricum apăream”, a spus Traian Băsescu în cadrul discursului susținut în cadrul congresului PMP, partid care astăzi își alege conducerea după ce Elena Udrea s-a autosuspendat ca urmare a acuzațiilor care i se aduc în dosarele Microsoft și Gala Bute.

Traian Băsescu s-a declarat un „partener ” PMP,  partid care va putea beneficia de expertiza sa, dar pe care nu îl va conduce. În altă ordine de idei, fostul președinte a apreciat „gestul de delicatețe” al Elenei Udrea de a nu fi prezentă la congresul partidului. Aici puteți citi principalele declarații ale lui Traian Băsescu.