Băsescu la SRC: „Victoraș, deși Popeye pare mai mic, știi că-i mai inteligent, da?”

Publicat: 02 10. 2013, 22:14
Actualizat: 24 03. 2015, 07:25

Relația cu premierul Victor Ponta a fost ținta ironiilor președintelui Traian Băsescu în prima ediție din acest sezon a „Serviciului Român de Comedie” difuzată miercuri la Pro TV.

Șeful statului și-a luat peste picior co-semnatarul pactului de coabitare mai întâi pe subiectul aducerii în țară a lui Omar Hayssam. „A venit singur, de bunăvoie, i-a fost dor de țară (…) Ponta e convins și acum că Hayssam umbla singur pe stradă prin București și striga „Luați-mă odată!”, l-a persiflat Băsescu.

Președintele a râs cu poftă inclusiv la una dintre propriile glume legate de acuzațiile de plagiat lansate anul trecut la adresa premierului. „Să nu-mi spui că-mi dai cadou ultima lucrare de doctorat”, i-a întâmpinat el sosia de la SRC a prim-ministrului, ca îl prevenise că i-a pregătit un cadou.

Cum printre surprizele personajului „Victor Ponta” se număra și un DVD cu Popeye Marinarul, pentru nepoata președintelui, Băsescu a replicat: „Victoraș, dar deși Popeye pare mai mic, știi că-i mai inteligent, da?”