Băsescu, lovit de unde se aștepta mai puțin: „Ar fi inoportun”

Publicat: 16 04. 2016, 08:59

Întrebat, vineri, într-o conferință de presă, la Sibiu, despre posibila candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria București, Stolojan a răspuns că decizia ar fi „inoportună”, tocmai pentru că Băsescu a fost președintele țării.

„Nu e anunțată (candidatura lui Băsescu – n.r.). Nu cred că ar fi oportună pentru că dânsul, atunci când a fost președinte, a făcut următoarele declarații publice:

Întrebat dacă l-ar sfătui pe Traian Băsescu să nu candideze, Stolojan a răspuns: „Eu cred că ar fi bine să nu candideze, dar dânsul va decide singur ce are de făcut”.

Totodată, întrebat când a vorbit ultima dată cu Traian Băsescu, europarlamentarul PNL a spus că acest lucru s-a întâmplat „en-passant” la o emisiune TV.

„Nu am mai discutat de foarte multă vreme, dar ne-am întâlnit la un moment dat într-o emisiune, la TV, și am discutat așa en-passant, cum se spune”, a spus Stolojan.

Theodor Stolojan se află, vineri, la Sibiu, unde participă la o dezbatere despre proiectele de dezvoltare economică și socială pentru comunitățile locale din județ.