Băsescu, pe Facebook: Nu cred că Bica, Georgescu și Udrea au făcut abuz în serviciu și au luat mită

Publicat: 15 04. 2015, 08:32

„Șase lucruri pe care eu nu le cred”, a scris Traian Băsescu, marți, pe pagina de Facebook.

Băsescu arată că nu crede fapul că „Alina Bica a făcut abuz în serviciu, că a primit mită pentru restituiri sau de la un proaspăt condamnat la 11 ani de închisoare sau pentru a ridica parțial sechestrul de pe acțiunile unui om de afaceri”, că „Horia Georgescu a făcut abuz în serviciu, că a primit mită și că trebuie arestat sau că „Elena Udrea a făcut abuz în serviciu, că a primit din Gala Bute o geantă cu 900 000 euro în cabinetul de ministru sau oriunde în altă parte”.

„Voi o vedeți furînd din banii lui Bute sau făcînd acte de corupție în folos personal pe seama lui Bute?) Sau că a fost în vacanțe plătite de subordonați, drept pentru care trebuie arestată?, se întreabă retoric Traian Băsescu.

Un alt lucru pe care fostul președinte spune că nu îl crede este „că Radu Pricop, ginerele său, a redactat o plîngere către DIICOT în 2013 în favoarea unui client, după care l-a învățat pe client cum să-l șantajeze pe cel reclamat”.

Băsescu mai spune că nu crede nici „că el a șantajat-o pe Firea” și adaugă: Măcar eu știu sigur că nu asta am facut”.

În finalul postării, Băsescu spune că nu crede nici că ” s-a pus legal sechestru pe terenul cumpărat conform legii de Ioana Băsescu (fiica mea) în comuna Nana” .