Băsescu: Ponta se ascunde de baronii PSD în buncăr. Are o problemă de nervi, crede că doar Armata îl poate apăra

Publicat: 15 04. 2014, 19:33
Actualizat: 06 07. 2016, 01:20

Președintele Traian Băsescu a susținut, marți, că mutarea lui Victor Ponta de la Guvern la Ministerul Apărării este „o problemă de nervi” a premierului care crede că doar Armata îl poate apăra de baronii PSD.

„Cred că a cedat nervos. E ceva unic în Europa ca atitudine și ca soluție. Are o problemă de nervi, crede că doar Armata îl poate apăra de furia barnilor. Soluția de a se ascunde într-un buncăr arată că premierul și-a pierdut controlul și că e laș. La Palatul Victoria baronii nu pot fi opriți. Ăia fac cum făcea Mircea Badea, pe la emisiuni: Mă duc, îl iau și îl dau de toți pereții. Păi, voi credeți că, în fața unui baron, Victor Viorel e cum e în fața microfoanelor? Îl plesnesc ăia de nu se vede, îi merg fulgii, nu poate avea obrăznicia pe care o afișează în fața jurnaliștilor, atunci când e în fața baronilor”, a spus Băsescu.

Premierul Victor Ponta a anunțat,luni, că, după scandalul baronului de Mehedinți, Adrian Duicu, în care procurorii susțin că se făcea trafic de influență din biroul lui de la Palatul Victoria, a decis să-și mute biroul la Ministerul Apărării Naționale.