Băsescu spune că nu cunoaște acțiunile de protest ale PSD

Redactor:
Ioana Erdei
Băsescu spune că nu cunoaște acțiunile de protest ale PSD
Președintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la plecarea de la ședința PDL de la Parlament, răspunzând unei întrebări, că nu cunoaște și nu a urmărit acțiunile de protest ale PSD legate de arestarea președintelui CJ Argeș, Constantin Nicolescu.

Fostul secretar de stat în MAI, Dan Valentin Fătuloiu, și fiulacestuia, Alexandru, cer Tribunalului București audierea lor înședință secretă, invocând faptul că nu pot divulga datele personalepotrivit procedurii de ascultare a martorilor, întrucât viața lorar putea fi pusă în pericol.

Băsescu a declarat, întrebat fiind, că nu cunoaște situațiaacțiunilor de protest ale PSD vizavi de arestarea luiNicolescu.

„Nu le-am urmărit, nu știu despre ce vorbiți”, a replicatpreședintele Băsescu la insistențele unui jurnalist.

Președintele Traian Băsescu a plecat, luni seară, de la ședințagrupurilor PDL de la Cameră și Senat care se desfășoară laParlament, declarând presei că s-a discutat despre prioritățilelegislative.

Băsescu a fost condus la plecare de liderul grupului PDL de laCameră, Mircea Toader.

Răspunzând unei întrebări, șeful statului a menționat că laîntâlnire s-a discutat despre prioritățile legislative.

PSD a organizat, luni, acțiuni de protest în fața sediilor PDLdin orașe reședință de județ din Cluj, Iași, Sibiu, Brașov,Timișoara, Târgu Mureș, Suceava, Pitești și Prahova.(Mediafax)

Inchide