Bătălie electorală între candidate la Botoșani. Liliana Mincă, PPDD: „O să vă demonstrez că Liliana este și bărbat”. VIDEO

Publicat: 14 11. 2012, 10:16
Actualizat: 13 08. 2015, 23:36

Colegiul 3 Botoșani este, zilele acestea, un teatru de luptă electorală ocupat în exclusivitate de doamne. Fosta șefă a Loteriei, Liliana Mincă, candidat PPDD la alegerile parlamentare din 9 decembrie, susține că nu are nicio emoție în privința votului și că este candidatul ideal pentru că o să le arate „șmecherilor că ei nu îmi este frică de nimeni”. Mai mult, la depunerea candidaturii, Mincă a ținut și un scurt „discurs” despre calitățile ei, dorind să demonstreze că ea poate fi și bărbat.

„Nu m-am schimbat, sunt aceeași, din acest moment eu o să vorbesc pentru toată lumea, eu voi fi vocea botoșănenilor, de acolo din Parlament, de la tribună. Nu am nimic să-mi reproșez, nu mi-e frică de PDL, nu mi-e frică de PNL. Am venit să fac o campanie curată. Vor o campanie murdară? Le dau campanie murdară. Vor o campanie curată, cu strategii? Veniți aici că Liliana Mincă este deschisă pentru toată lumea”, a declarat candidatul PPDD.

Mai mult, contactată de gândul, Liliana Mincă a vrut să sublineze că, în ciuda faptului că nu s-au înscris și bărbați pentru a candida în colegiul 3, Botoșani, spunând că le-a fost frică de ea, vrea să le demonstreze botoșănenilor că poate să fie și bărbat.

„Bărbații n-au avut curajul să candideze aici, dar o să le demonstrez eu că Liliana Mincă este și bărbat. Mie nu mi-e frică de nimeni în afară de Dumnezeu. Da, sunt și femeie delicată, că altfel nu eram căsătorită, dar sunt și o femeie de care să le fie frică la toți șmecherii. Să vadă amanta lui Țurcanu, pe care el tot insistă să o bage și-n Parlament, că nu e loc de ea, n-are nicio șansă, colegiul e al meu!”, a mai spus Mincă, pentru gândul.

Fosta șefă Loteriei a mai candidat o dată la alegerile parlamentare, în 2008, pe listele PSD+PC. Atunci, Liliana Mincă s-a luptat tot cu o femeie, Teo Trandafir, însă a pierdut colegiul, la diferență mică.