Blaga: Cristian Preda și-a prezentat propunerea, colegii din Colegiu nu au împărtășit opinia sa

Publicat: 22 02. 2013, 20:21
Actualizat: 01 02. 2019, 11:36

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că membrii Colegiului Director nu au împărtășit propunerea europarlamentarului Cristian Preda privind o conducere tricefală și a arătat că acesta poate să-și susțină propunerea în ședința CNC de sâmbătă.

„Domnul Cristian Preda ne-a prezentat punctul său de vedere, de aceea l-am și invitat să participe, ne-a explicat cum vede domnia sa această propunere pentru o conducere interimară până în 2014. Nu au împărtășit colegii din Colegiul Director acest punct de vedere, dar dânsul poate să-l susțină în CNC”, a precizat Vasile Blaga.

Întrebat în legătură cu propunerea lui Cristian Preda privind noua conducere interimară, Blaga a spus că nu au fost alte propuneri de modificare a structurii de conducere a partidului, dar că este neplăcut și discutabil să fie schimbate regulile jocului în timpul jocului.

„Până la urmă există o astfel de structură de conducere acum și, din moment ce avem Convenția într-o lună, de ce să schimbăm această structură? Este bine ca această structură să nu fie schimbată până atunci”, a apreciat Vasile Blaga.