Blaga îi răspunde lui Ponta: Meseriile de chelner și vameș sunt onorabile, nu trebuie să plagiezi ca să le faci cu cinste

Publicat: 22 08. 2012, 20:59
Actualizat: 29 09. 2018, 03:46

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, în legătură cu faptul că premierul l-a calificat drept un chelner al lui Traian Băsescu, că meseriile de chelner și vameș sunt onorabile și că nu trebuie să furi și să se plagieze pentru a îndeplini cu cinste aceste meserii.

Întrebat cum vede faptul că Victor Ponta îl vede în categoria chelnerilor lui Traian Băsescu, Blaga a spus: „Și meseria de chelner și cea de vameș sunt meserii onorabile, ca toate celelate dacă îți câștigi pâinea cinstit. Nu trebuie să furi și să plagiezi ca să îți îndeplinești cu cinste cele două meserii”.

El a adăugat că, pe de altă parte, propunerea PDL privind colaborarea pentru a găsi soluții pentru țară rămâne în picioare.

„Pe de altă parte, propunerea PDL rămâne în picioare. Credem că este nevoie ca toate forțele politice responsabile să se unească pentru a găsi soluțiile pentru a scoate România din impas”, a mai spus Blaga.

Premierul Victor Ponta a precizat, marți, referindu-se la declarațiile privind coabitarea avansate de liderii PDL, că Vasile Blaga și M. R. Ungureanu sunt chelnerii „mușteriului” Traian Băsescu, care îi execută ordinele, precizând că el nu coabitează cu chelneri.

Ponta a declarat, marți, că președintele interimar, Crin Antonescu, are dreptul constituțional de a o numi, miercuri, pe Mona Pivniceru la șefia MJ, el acuzându-l pe liderul PDL Vasile Blaga că a indus în eroare jurnaliștii și spunând despre acesta: „Nu știe, săracul, e vameș”.