Blaga: Nu e oportună acum depunerea moțiunii de cenzură. PDL nu contribuie la destabilizarea țării

Publicat: 28 05. 2012, 11:31
Actualizat: 28 05. 2012, 11:31

Șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu crede că este oportună acum depunerea unei moțiuni de cenzură, arătând că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României.

Blaga s-a declarat nemulțumit de „atacul fără precedent” al lui Victor Ponta la adresa candidaților PDL la locale, dându-i ca exemplu în acest sens pe Gheorghe Flutur și Gheorghe Ștefan.

„Cu toate acestea, eu cred că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României acum, o face în fiecare zi domnul Ponta. Nu cred că este oportună acum depunerea moțiunii de cenzură”, a spus Blaga înaintea ședinței BPN al PDL.

Întrebat dacă se va discuta în BPN despre depunerea unei moțiuni de cenzură, Vasile Blaga a spus că, dacă cineva ridică această problemă, atunci ea va fi analizată.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, o moțiune de cenzură, el acuzând „intervenția brutală în justiție” a Cabinetului Ponta și prezența în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine și de probitate morală.

Președintele Organizației de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerea deputatului PDL Cezar Preda privind introducerea unei moțiuni de cenzură poate fi discutată, luni, la ședința BPN al partidului.

Vicepreședintele PDL Traian Igaș a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Guvernul Ponta „s-a remarcat printr-o răutate nemaiîntâlinită” și este obligația opoziției actuale de a-l sancționa printr-o moțiune, prin care să scoată în evidență faptul că majoritatea promisiunilor nu au fost respectate.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Suceava, că deputatul PDL Cezar Preda poate să facă ce moțiune dorește, dar că acesta se bate acum pentru locul patru la Buzău.