Blaga: Udrea va candida la Neamț, Ungureanu și Neamțu – la Arad

Publicat: 11 10. 2012, 16:03
Actualizat: 29 09. 2018, 12:36
Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului Elena Udrea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie în Județul Neamț, pentru Colegiul 4 - deputați, a anunțat, joi, președintele PDL, Vasile Blaga.

Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului Elena Udrea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie în Județul Neamț, pentru Colegiul 4 – deputați, a anunțat, joi, președintele PDL, Vasile Blaga.

Blaga a aprecizat, după ședința Colegiului Director, că au fost discutate foarte clar listele de candidați la alegeri, nu numai ai PDL, ci și ai partenerilor din ARD.

El a arătat că Mihai Răzvan Ungureanu și Mihail Neamțu vor candida la Arad. Blaga a mai spus că au fost mici probleme și se vor mai discuta o dată, menționând județul Brăila.

Președintele PDL a precizat că listele vor fi gata astfel încât să fie depuse până pe 22 octombrie la BEC.

Listele de candidați ai ARD urmează să fie analizate de Comisia de etică condusă de Monica Macovei, Blaga precizând că foarte multe dosare au plecat spre această comisie.

Blaga a arătat că la ședința Colegiului Director a fost prezentată o analiză – sondaj, care arată clar că, pentru a doua lună consecutiv, ARD crește în sondaje și că USL este departe de 50%, fiind pe un trend negativ.