Blaga: „Uitați-vă cine deschide lista la PNL, doamna Nicolai, numai alaltăieri ați auzit ce a zis de Uniunea Europeană și uitați-vă cine conduce cealaltă listă, doamna Crețu”

Publicat: 30 03. 2014, 14:59

„Pe listele nostre de candidați nu veți găsi, mai ales în fruntea lor, antieuropeni, cum sunt în fruntea listelor PSD-ului și PNL-ului. Uitați-vă cine le conduc listele, oameni, doamne și domni, care s-au pronunțat împotriva Europei, atunci când interesele politice ale partidelor lor le-au cerut acest lucru”, a spus Vasile Blaga, duminică, la lansarea eurocandidaților PDL.

Președintele PDL s-a referit la Norica Nicolai și la Corin Crețu. „Uitați-vă cine deschide lista la PNL, doamna Nicolai, numai alaltăieri ați auzit ce a zis de Uniunea Europeană și uitați-vă cine conduce cealaltă listă, doamna Crețu. «Ce are Europa cu România» spunea în 2012, vă amintiți?”, a spus Blaga.

El a mai spus că PDL are cea mai puternică și competitivă listă de europarlamentari și aceștia pot merge cu fruntea sus pentru că „au muncit în Europa mai mult decât toți ceilalți”.