Blaga,întrebat cine trimite decizia la MO: Dacă Ponta dorește, nu se împiedică de o asemenea problemă

Publicat: 27 08. 2012, 19:03
Actualizat: 28 09. 2018, 06:58
Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, luni, cine trebuie să trimită la Monitorul Oficial hotărârea CC privind referendumul, el răspunzând: "Dacă domnul Ponta dorește, cu adevărat, să respecte decizia CC și promisiunile pe care le-a făcut, cred că nu se împiedică de o astfel de problemă".

Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, luni, cine trebuie să trimită la Monitorul Oficial hotărârea CC privind referendumul, el răspunzând: „Dacă domnul Ponta dorește, cu adevărat, să respecte decizia CC și promisiunile pe care le-a făcut, cred că nu se împiedică de o astfel de problemă”.

„Monitorul Oficial este în coordonarea Guvernului. Dacă domnul Ponta dorește, cu adevărat, să respecte decizia Curții și promisiunile pe care le-a făcut, cred că nu se împiedică dânsul de o astfel de problemă”, a declarat Blaga, întrebat cine trebuie să trimită la Monitorul Oficial, pentru publicare, decizia CC.

El a adăugat că Traian Băsescu s-ar putea întoarce la Cotroceni chiar luni seară, dacă decizia CC se publică în această seară în Monitorul Oficial.