Boc: Blaga greșește, președintele Traian Băsescu nu a fost și nu este adversarul PDL

Publicat: 15 02. 2013, 20:50
Actualizat: 27 03. 2019, 04:27

Fostul președinte al PDL Emil Boc a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că Vasile Blaga greșește pentru că își concentrează atacul asupra fostului Guvern PDL și a președintelui Traian Băsescu, „și nu asupra adversarului politic real”, adăugând că șeful statului nu este „adversarul PDL”.

Emil Boc a spus, referitor la afirmațiile lui Vasile Blaga, că adversarul politic real al PDL este USL.

„Președintele PDL, Vasile Blaga, greșește pentru faptul că își concentrează atacul asupra fostului Guvern PDL și a președintelui Traian Băsescu și nu asupra adversarului politic real, care este USL. Președintele Băsescu nu a fost și nu este adversarul PDL”, a spus Boc.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a răspuns, vineri, criticilor președintelui Traian Băsescu la adresa sa și a partidului, spunând: „Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democrația în România în vară și inclusiv pe domnia sa”.

„Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democrația în România în vară și inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (…) a fost de partea dreaptă și noi de partea sa”, a spus Vasile Blaga.

Blaga a afirmat că prin declarațiile făcute președintele Traian Băsescu nu a lovit în el, ci în PDL.

Totodată, ca răspuns la criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, Vasile Blaga a afirmat că vede că dintr-odată acesta și-a reevaluat poziția față de Victor Ponta și Liviu Dragnea, adăugând că președintele „se pricepe foarte bine la reevaluări”.