Boc: Nu candidez la șefia partidului

Publicat: 18 01. 2013, 14:24
Actualizat: 28 09. 2018, 01:05

Fostul președinte al PDL Emil Boc spune că este și va rămâne „un pedelist pur sânge” și că se va implica în susținerea partidului, însă nu intenționează să candideze la șefia acestuia, preocuparea sa de bază rămânând Primăria Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, vineri, de jurnaliști, cum comentează declarațiile Elenei Udrea, potrivit cărora ar fi bine ca el să revină în conducerea PDL, Boc a răspuns că nu intenționează să candideze la președinția PDL.

„Evident, preocuparea mea de bază este Primăria Cluj-Napoca, dar voi pune umărul la ceea ce înseamnă PDL. Nu intenționez să candidez la președinția partidului, dar asta nu înseamnă că nu voi pune umărul să susțin partidul în orice demers pe care îl va decide în orice for al lui. Sunt și voi rămâne un pedelist pur sânge și mă voi implica în susținerea partidului”, a spus Boc.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, la gandul.live, că ea va candida la o funcție de conducere în partid, fără a exclude total candidatura la șefia partidului, în funcție de echipă și a apreciat că formațiunea are nevoie de „viziune” și că Emil Boc trebuie să revină în conducerea PDL.