Bodea, după excluderea din PNL: Vinovat, am spus adevărul și nu am tremurat în fața kaiserului

Publicat: 09 06. 2016, 12:38
Actualizat: 09 05. 2018, 00:27

„Nu mă așteptam să devin o legendă în PNL încă din timpul vieții: >. Aștept și >, și >… Pe vremea Inchiziției, ți se oferea un proces corect: te săltau, te chinuiau până recunoșteai și, apoi, te omorau! Ei știau dinainte că tu ești vinovat! Torquemada dormea liniștit că respectase procedurile întocmai”, a comentat, pe Facebook, senatorul PNL Cristian Bodea, declarația copreședintelui PNL Vasile Blaga, potrivit căreia partidul va respecta procedurile pentru excluderea lui Cristian Bodea și a deputatului Theordor Paleologu din partid.

Cristian Bodea a susținut că alături de deputatul Theodor Paleologu este vinovat pentru că a spus „adevărul poporului și nu tremură în genunchi în fața preaînțelepciunii kaiserului”.

„Cum ar veni, Bodea și Paleologu sunt vinovați pentru că spun Adevărul poporului, și nu tremură în genunchi în fața preaîntelepciunii kaiserului. De fapt, după Statutul actual, esti vinovat pentru că vorbești. E drept, înca nu e interzis să gândești ceva împotriva >, de partid și de stat. Dar nu mai e mult pana nu gasesc ei o solutie și pentru asta. După proceduri, bineînțeles…”, a comentat ironic Cristian Bodea.