Bodea și Paleologu, la un pas de EXCLUDEREA din PNL

Publicat: 09 06. 2016, 08:55

„Nu am auzit nicio referire față de președintele României în afară de cel care se plimbă de la o televiziune la alta și i s-a cerut demisia în partid astăzi, care sigur putea găsi cuvinte mai potrivite ca și celălalt coleg față de domnul Quintus. Vom respecta procedurile (privind excluderea din partid a lui Cristian Bodea și Theodor Paleologu-n.r.)”, a declarat copreședintele PNL Vasile Blaga.

Senatorul Cristian Bodea a declarat la începutul săptămânii că PNL a crezut orbește în Iohannis, „marele ayatollah al României”, criticând rezultatul obținut de PNL în alegerile locale.

„Ăsta a fost dezastrul pe care ei nu au vrut să-l vadă, pentru că au crezut orbește că Iohannis e marele ayatollah al României și românii se pleacă în fața lui. Ei bine, românii nu dau doi bani pe un zeu care nu are fulgere și care consideră că trebuie adulat pentru că el există. Asta e problema principală a partidului”, a scris Cristian Bodea pe Facebook.

La rândul său, deputatul Theodor Paleologu a declarat, recent, că seniorul Mircea Ionescu Quintus ar trebui să se retragă și ”să nu-și mai dea cu părerea despre o realitate de care e de multă vreme rupt cu desăvîrșire”, reacția venind după ce președintele de onoare al liberalilor l-a criticat public pe Nicușor Dan și a lăudat-o pe Gabriela Firea.