„Bravo, Viorica! Umilește-l, fată, pe gherțoi!” Un fost consilier prezidențial iese la atac: Dăncilă l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piața publică

Publicat: 16 09. 2019, 13:13

Sebastian Lăzăroiu a scris următorul mesaj pe Facebook:

„Poate că o să o votez pe Viorica, mai ales după ce am văzut-o în banca aia la clasa pregătitoare. Își recunoaște limitele și disponibilitatea să o ia de la capăt. Puțini ca ea.

Dar nu pentru asta. Ci pentru că, de două luni încoace, l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piața publică, ceea ce puțini politicieni au făcut cu el în ultimii treizeci de ani. I-a arătat cine e și mai ales cum arată „partidul” pe care îl conduce și câte parale face. Da, partidul ăla cu care șantaja el în vară ca să obțină susținere la prezidențiale din partea PSD.

L-a luat pe Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, cum iei ursuleții ăia la bâlci, după ce ai nimerit trei din cinci. A mai luat trei azi, printre care Leocadia, o apropiată a lui Tăriceanu, și i-a facut miniștri. Și nu s-a mulțumit cu asta. A declarat că, dacă Tăriceanu îi exclude din ALDE pe ăștia trei, o să ia alți trei tot de la ALDE (îți dai seama ce bătaie e acolo cine să-l trădeze pe Tăriceanu pentru un oscior; vegetarieni, deh). Între timp, disperatul, tot excluzând trădători, și-a desființat grupul de la Senat.

Bravo, Viorica! Umilește-l, fată, pe gherțoi”.