Ce spune Crin Antonescu despre o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta 3

Publicat: 11 03. 2014, 17:07
Actualizat: 29 07. 2014, 21:18

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat înaintea ședinței Biroului Politic Național că angajarea răspunderii de către Guvernul Ponta 3 pe programul de guvernare i s-a părut „un simulacru”, „o glumă” și că i se pare „neserios” să mai vorbească despre o moțiune de cenzură.

„După ce am văzut eu astăzi în Parlament, simulacrul, gluma care a avut loc astăzi în Parlament, aproape că mi se pare neserios să mai vorbim despre o moțiune de cenzură. Pentru a depune o moțiune de cenzură trebuie să ai la ce, o să vă spun după dacă decidem să depunem o moțiune de cenzură”, a afirmat Antonescu.

Decizia finală va aparține însă Biroului Politic Național, democrat liberalii anunțând prin vocea președintelui Vasile Blaga că strâng semnături pentru o moțiune de cenzură. PDL nu are în Parlament numărul de membri necesar depunerii unei moțiuni de cenzură.

Guvernul Ponta 3 și-a angajat astăzi răspunderea în Parlament pe programul de guvernare, opoziția având la dispoziție trei zile pentru a depune o moțiune de cenzură.