Ce spune Iohannis după ce Dragnea i-a cerut demisia lui Grindeanu

Publicat: 13 06. 2017, 14:02

„Deocamdată, urmărim ceea ce se întâmplă în spațiul public și observăm că sunt doar speculații, sunt doar informații pe surse, nu am văzut o comunicare oficială. Nu sunt, deocamdată, decizii oficial comunicate, tocmai de aceea, dacă îmi permiteți, în acest moment noi, la nivel de Administrație Prezidențială, așteptăm să vedem ce se întâmplă din punct de vedere oficial și după aceea vom avea, desigur, o reacție”, a declarat Dobrovolschi.

Dobrovolschi a subliniat că responsabilitatea evaluării ministrilor aparține partidului de guvernământ, la fel și unele măsuri care „se impun”.

„Este, în același timp, responsabilitatea partidului de guvernământ să facă o evaluare în legătură cu activitatea miniștrilor și dacă sunt observate probleme în modul în care unii dintre miniștri au desfășurat sau își desfășoară activitatea, evident că acești responsabili pot să ia măsurile care se impun, dar deocamdată m-aș limita la acest punct de vedere, până când nu avem decizii comunicate”, a mai spus Dobrovolschi.