Ce vrea Băsescu de la Udrea: „Mă aștept să mă primească în sediul central al PMP după ce îmi termin mandatul”

Publicat: 19 07. 2014, 12:02
Actualizat: 29 07. 2014, 17:29

„Ce aștept eu de la acest partid? Ca după ce îmi termin mandatul să mă primească în sediul central”, a spus Băsescu la Congresul Organizației de Femei a PMP, care se desfășoară la Sinaia.

„Vreau să transfer partidului toată experiența ca om politic, cunoștințele în politică internă și externă și gestionarea unei țări. Sunt convins că pot ajuta partidul foarte mult să se așeze acolo unde ar trebui să se așeze ca partid nou: un partid nou care să preia țara de unde este acum”, a continuat Traian Băsescu.

El a menționat că nu dorește să „copleșească” partidul cu personalitatea sa.

Băsescu a adăugat că ieri și-a luat arhiva personală – cu documente din perioada în care era ministru al Transporturilor – din sediul PDL din Modrogan 1, spunând că o va muta la PMP, comentând ironic că îi e teamă că va veni Crin Antonescu în biroul respectiv, după fuziunea PDL cu PNL.

„Încă era o legătură a mea cu partidul, știam că o să o iau cândva, nu eram hotărât să o iau atât de repede, însă, aflând concesiile uriașe și modul în care PDL a fost pus pe tavă, am hotărât să o iau ieri (vineri – n.r.) și o s-o mut la PMP”, a adăugat Traian Băsescu.