Cezar Preda: Ungureanu vorbește foarte mult fără finalitate

Publicat: 26 11. 2013, 16:03
Actualizat: 28 07. 2014, 17:15

Vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că Mihai Răzvan Ungureanu „vorbește foarte mult fără finalitate”, referindu-se la apelul acestuia față de forțele de dreapta pentru constitutirea unui bloc al unității naționale.

„Răzvan Ungureanu vorbește foarte mult, în rest construcții, proiecte nu văd. Vorbește foarte mult fără finalitate”, a spus Cezar Preda despre Mihai Răzvan Ungureanu.

Președintele FC, Mihai-Răzvan Ungureanu, a trimis o invitație reprezentanților partidelor de centru-dreapta la o dezbatere comună pe tema reunificării dreptei, el propunând constituirea în rândul opoziției a unui Bloc al Unității Naționale (BUN).

Într-un comunicat transmis marți de FC, Mihai-Răzvan Ungureanu declară că a lansat un nou apel către toate formațiunile de dreapta. „Am trimis o scrisoare președinților PDL, PMP, PNȚCD, IRL și PER și i-am invitat la o discuție în care să hotărâm dacă mai este sau nu posibilă unitatea de acțiune a forțelor politice de centru-dreapta începând cu luna ianuarie a anului 2014”, menționează el.

Potrivit sursei citate, președintele FC a trimis luni o invitație reprezentanților partidelor de centru-dreapta, la o dezbatere comună pe tema reunificării dreptei din România.

„Propun ca această întâlnire să aibă loc cât mai curând. Împărtășesc îngrijorarea mea cu colegii mei din celelalte partide politice de dreapta”, spune Ungureanu.