Cine ar fi, de fapt, în spatele partidului AUR? Omul de afaceri nominalizat de Diana Șoșoacă: „Sunt implicat datorită prieteniei cu George Simion”

Publicat: 14 02. 2021, 16:40
Actualizat: 14 02. 2021, 18:08
Sursă FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto

Marius Lulea, omul de afaceri despre care Diana Șoșoacă a spus că ar fi în spatele partidului AUR spune că nu controlează această formațiune politică, dar „este implicat” datorită prieteniei cu George Simion.

„Domnul Lulea este actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare”, a declarat Diana Șoșoacă pentru Europa Liberă.

Ei bine, Marius Lulea neagă acest aspect!

„Am luptat pentru unirea cu Basarabia și luptăm și astăzi”

”Nu controlez eu nimic. Partidul are un BNC (n.r. – Birou Național Central) cu membri și doi co-presedinti. Am fost președinte fondator pentru că am experiență birocratică din activitatea mea curentă. Eu sunt o persoană destul de publică, activitatea mea se poate vedea online, mă știe tot corpul profesional de ingineri și arhitecți. Sunt implicat datorită prieteniei cu George Simion alături de care am luptat pentru unirea cu Basarabia și luptăm și astăzi, dar pe căi politice”, a declarat Marius Lulea pentru G4Media.ro.

Acesta o mai acuză pe Șoșoacă, recent exclusă din AUR, de faptul că minte la fiecare frază”

„Doamna minte la fiecare frază pe care o spune”

„Doamna minte la fiecare frază pe care o spune, având o agendă proprie ce nu are legătură cu profesionalismul necesar unei funcții de demnitate publică. La AUR nu era implicată în absolut nimic”, a mai declarat omul de afaceri pentru G4Media.ro.