Cine este candidatul USL care a obținut cel mai mare scor la alegerile parlamentare. „Nu mă surprinde că am obținut 86%”

Publicat: 11 12. 2012, 09:28
Actualizat: 31 07. 2014, 14:54

Liberalul Marin Almăjanu este cel care a obținut cel mai bun scor la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012, acesta fiind votat de 86% dintre cetățeni din colegiul 6, județul Teleorman. Explicația lui, oferită pentru rezultatul foarte bun obținut, este simplă: apropierea de oameni.

„Pe mine nu mă surprinde faptul că am obținut 86%, că și în urmă cu patru ani am obținut 74%. Eu sunt un om simplu, căruia nu-i place să iasă din evidență. În colegiul meu intră 15 localități din mediul rural, 11 primari fiind de la PNL, deci am colaborat foarte bine. Faptele mele au făcut diferența la voturi, că dacă nu făceam nimic pentru oameni, nu mă votau. Sunt foarte multe realizări în colegiul acesta”, a declarat Almăjanu, pentru gândul.

Cu sloganul la fel de sugestiv „Împreună pentru oameni”, liberalul se mândrește cu faptul că este „de-al casei” în Teleorman, el fiind „născut și crescut în Peretu”.

„M-a ajutat și asta pentru că îi cunosc pe oameni, suntem bine sudați aici, că altfel nu mă votau pentru al treilea mandat consecutiv. Sfatul meu pentru ceilalți candidați sau cei care vor să mai rămână de acum în colo în Parlament este să stea printre oameni, să vorbească cu lumea, să le cunoască problemele și să-i ajute”, a adăugat Almăjanu.