Cine este noul președinte PNL București

Publicat: 07 12. 2015, 13:51

Anunțul a fost făcut de copreședinții Alina Gorghiu și Vasile Blaga, la finalul ședinței PNL, ei precizând că decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, urmând a fi validată vineri de Consiliul Național al partidului.

Vasile Blaga a precizat că în această săptămână, tot la CN al PNL, va fi anunțat și candidatul formațiunii la Primăria Capitalei, dar a adăugat că Predoiu rămâne propunerea PNL pentru postul de premier.

Conducerea organizației PNL București este asigurată, în prezent, de liderii Anca Boagiu și Teodor Atanasiu, iar în urma preluării funcției de către prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu conducerea filialei ar urma să devină monocefală.

Propunerea făcută lui Cătălin Predoiu de către copreședinții partidului de a prelua conducerea organizației PNL București ar urma să fie aprobată în cadrul Consiliului Național din data de 11 decembrie.

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a avut, luni dimineață, o întâlnire la sediul din Modrogan cu Alina Gorghiu și Vasile Blaga care l-au convins pe acesta să accepte să preia conducerea organizației PNL București.

Oferta pe care a primit-o Cătălin Predoiu, reprezentat al aripii PDL din nou PNL, vine în contextul în care liberalii au decis cu puțin timp în urmă ca funcția de secretar general al PNL să se unească sub conducerea lui Ilie Bolojan, reprezentat al aripii PNL din noua formațiune.