Cine este „personajul veninos” pe care dă vina Dragnea pentru criza de la Guvern

Publicat: 16 01. 2018, 09:00
Actualizat: 26 03. 2019, 18:23

„Un personaj veninos dintr-o instituție românească ce a făcut și face mult rău”, a răspuns, luni seara, Liviu Dragnea când a fost întrebat de neînțelegerile din partid și dacă cineva ar fi putut influența asta.

Dragnea nu a vrut să spună și despre cine vorbește, dar a afirmat că partidul își va lua toate măsurile de acum înainte pentru ca acel „personaj” să nu mai poată influența pe cineva.

Potrivit unor surse politice, liderul PSD făcea referire la Lucian Pahonțu, șeful Serviciului de Protecție și Pază.

În 13 noiembrie, președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut șefului SPP, Lucian Pahonțu, într-o emisiune la România TV, să înceteze să mai convingă membri ai PSD „să aibă gânduri de mărire”, Dragnea afirmând că Pahonțu este „vestitorul de serviciu” de la Cotroceni.

„Domnu Pahonțu, nu mai încercați la niciun membru PSD să-l convingeți să aibă gânduri de mărire. Ocupați-vă de SPP și de paza lui Iohannis! Un sfat prietenesc”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă are informații că generalul Lucian Pahonțu este „băgat în politică”, liderul PSD a spus: „E demult băgat. E poștașul de serviciu, este vestitorul de serviciu de la Cotroceni. A fost al lui Băsescu, acum e al lui Iohannis.”