VIDEO | Ciolacu: Cum e guvernul, așa e și administrația locală gestionată de PNL-iști și USR-iști, șobolani, căpușe și gunoaie, sunt în oglindă

Publicat: 22 06. 2021, 00:05
Actualizat: 22 06. 2021, 09:13

This browser does not support the video element.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni seară la Antena 3, că administrația locală condusă de PNL și USR în București și cu precădere în Sectorul 1 se identifica cu șobolanii, căpușele și gunoaiele. Totodată social-democrații au început să strângă semnături pentru demiterea primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand. 

„Cum e guvernul, așa e și administrația locală gestionată de PNL-iști și USR-iști, șobolani, căpușe și gunoaie, sunt în oglindă. Noi  spus foarte clar e o decizie a partidului, în acest moment membrii PSD, liderii PSD din București, din Sectorul 1, consilierii generali, consilierii aleși la Sectorul 1, vor susține orice inițiativa cetățenească, mai mult am înțeles că deja strâng semnături pentru demiterea doamnei Clotilde Armand”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

”Deodată, domnul ministru al Justiţiei vrea să facă sesiune extraordinară să desfiinţeze SIIJ-ul. De ce, pentru că SIIJ e în vacanţă până în septembrie, când s-ar închide oficial anchetă doamnei Clotilde. O anunţ oficial: Oricum se va află adevărul”, a declarat, luni seară, șeful PSD la Antena 3.

Citește și: Evaluare Națională 2021. Subiecte și bareme la Limba și literatura română