Cioloș, mesaj pentru susținători: ”Votați PNL sau USR ca să ducem România înainte”

Publicat: 08 12. 2016, 20:03

„Vă invit să votăm cu PNL sau cu USR pentru că acum pot spune, în sfârșit că avem cu cine să ducem România înainte”, a spus Dacian Cioloș în postarea publicată pe contul său de Facebook.

El a mulțumit PNL, USR, care au decis să susțină necondiționat platforma România 100 și care au decis să pună accentul pe valori și principii, înainte de a vorbi de angajamente legate de un viitor program de guvernare.

„Ne dorim să continuăm acest mod de guvernare, însă ne dăm seama că, chiar dacă a trecut un an de zile, proiectele începute pot fi ușor întoarse dacă revenim la un mod de guvernare bazat pe minciună, pe popilism și corupție. Da, îmi doresc să pot să continuu și să duc la bun sfârșit aceste proiecte, precum și alte care decurg din ce am început anul acesta. Pentru ca aceste proiecte începute în acest an să poată continua este nevoie să fim în măsură să creem o majoritate parlamentară în jurul celor două partide după 11 decembrie”, a adăugat premierul Cioloș.

El a trecut în revistă și efectele guvernării din ultimul an, afirmând că anul acesta a însemnat în primul rând un alt mod de guvernare, mult mai transparent, mai deschis, orientat spre interesul cetățeanului.