Cioloș, reuniune cu miniștrii sâmbătă, la Vila Lac. Despre ce discută

Publicat: 16 01. 2016, 10:33

Astfel, miniștrii care gestionează portofoliile de la Interne, Externe, Justiție, Cultură și Consultare Publică și Dialog Civic își prezintă programul de priorități pentru 2016.

De altfel, prim-ministrul a început o serie de vizite la ministere, astfel că săptămâna aceasta a purtat discuții cu deținătorii portofoliilor de la Agricultură, Energie și Comunicații unde a analizat cu echipele de conducere strategiile de aplicare a priorităților guvernamentale în aceste sectoare.

Dacian Cioloș le-a cerut miniștrilor să meargă în comisiile parlamentare pentru a prezenta în detaliu aceste acțiuni prioritare și modul în care intenționează să le aplice.

Premierul Dacian Cioloș a început să aibă aceste discuții cu miniștrii pe tema planului de priorități sectoriale al Guvernului săptămâna trecută, planul urmând să fie trimis joi Parlamentului. „Am avut astăzi (joi – n.r) prima întâlnire din seria celor pe care mi le-am propus în mai multe ministere în care începem să discutăm aplicarea, implementarea priorităților sectoriale pe care mi le-am propus la nivelul fiecărui minister. (…) Suntem acum în măsură să publicăm acest plan de măsuri sectoriale, cred că în cursul zilei de astăzi (joi – n.r.) o să-l trimitem și la Parlament și o să-l facem și public și am început seria acestor întâlniri cu Ministerul Agriculturii”, a declarat premierul Dacian Cioloș, după întâlnirea de lucru de la Ministerul Agriculturii, precizând că nu este vorba de controale, ci de discuții colegiale cu echipele din ministere.